01 Mar 2021  

KBH: Let skyet, 8 °C

Coronasituationen er gået for vidt

Læserbrev

Coronasituationen er gået for vidt

Man skal passe på med at gøre kuren mod coronaen værre end selve sygdommen, mener Tom Nielsen.

Denne coronasituation er gået for vidt. Som det har været sagt, skal man passe på med at gøre kuren mod coronaen værre end selve sygdommen. Det mener jeg den er blevet i dag.

Naturen er overmåde klog. Så lad naturen gå sin gang, det er det bedste.

Det letteste ville være at lade sygdommen rase ud af sig selv, altså at lade naturen gå sin gang. Naturen, det man i gamle dage kaldte for Gud, er den klogeste, men det vil de forskellige såkaldte eksperter, virologerne og andre naivister, nok ikke være med til, selv om der jo findes mange eksempler på, at det er det bedste.

I hele menneskehedens historie har der været mange epidemier, og de har normalt raset ud af sig selv.

Når mennesker har levet tilstrækkelig dumt tilstrækkelig længe, ja så kommer naturen selv og sætter sig igennem, idet den siger, at nu kan det være nok, nu skal jeg, naturen, sætte tingene på plads, og som sagt så gjort.

Epidemier er en slags renselsesprocesser, bagefter bliver det bedre. Sådan har det altid været. Selv den sorte død fra 1300-tallet medførte meget godt. Den sorte død førte til renæssancen, en af de bedste perioder i historien.

Men uden den sorte død først havde vi ikke haft nogen renæssance. Men havde virologerne levet dengang, ville de naturligvis have gjort alt for at forhindre renæssancen i at finde sted.

Naturen er overmåde klog. Så lad naturen gå sin gang, det er det bedste. Naturligvis kan man ikke overlade alt til naturen i alle tilfælde, men nu i denne situation ser det ud til at være mere eller mindre nødvendigt. For hvad ellers? Skal vi rende rundt de næste hundrede år alle sammen og ligne formummede skælme.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


22. feb. 2021 - 13:44   22. feb. 2021 - 13:52

Læserbrev

af Tom Nielsen, Frederiksberg