26 Aug 2019  

KBH: Spredte skyer, 18 °C

Idékamp

Send dit indlæg til: debat@arbejderen.dk | Arbejderen, Hillerødgade 30A, 2200 København N
ons. 01. maj - 2019

Kampen for et værdigt seniorliv

af de arbejdsmiljøansvarlige i 3F-afdelingerne i Nordjylland
tir. 30. apr - 2019

Mens vi venter på at blive klogere

af Peter S. Jessen, Akademiingeniør, Ballerup
tir. 30. apr - 2019

Mit kommunistiske manifest

af Keld Lund Andersen, Hjortshøj
ons. 24. apr - 2019

Ægtepar straffes urimeligt hårdt

af Kurt A. Nissen, Slagelse
ons. 17. apr - 2019

Nu vil vi også mærke det økonomiske opsving

fra Malernes generalforsamling i København

DEL ARBEJDEREN

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
tor. 22. aug - 2019
Læserbrev Det er ikke lykkedes at påvise en synlig beskæftigelseseffekt af at forringe menneskers sociale sikkerhedsnet, påpeger Kim Nielsen.
tor. 22. aug - 2019
Læserbrev Jeg håber, Stop Trump-folkeoptoget 2. september gennemføres alligevel, skriver Ole Bach.
tor. 22. aug - 2019
Læserbrev Arne Hansen opfordrer de nordiske lande til at gøre en ekstra indsats for at gøre Nordpolen til atomvåbenfri zone – også som en økonomisk fordelagtig, væsentlig forebyggende foranstaltning imod klimaforværringen.
tir. 20. aug - 2019
Læserbrev Politikerne hævder, at Danmark er et land, der bygger på kristne principper – er det årsagen til, at de stiltiende efterlever Markus' budskab fra år 5 e. Kr.? spørger Anders Liljensøe.
man. 19. aug - 2019
Læserbrev Jeg kender grønlænderne godt nok til at vide, at svaret er enkelt: Grønland er ikke til salg. Trump bør i stedet tilbyde at betale leje for Thulebasen, der indtil nu har stået gratis til rådighed for USA, skriver MF Christian Juhl (Ø).
ons. 14. aug - 2019
Læserbrev Mange tror ikke på den kristne trosbekendelse, de netop har sagt ja til, konstaterer Claes Kirkeby Theilgaard, formand for Gudløs Ungdom, som med en kampagne vil oplyse nyslåede konfirmander om fordelene ved at melde sig ud.
ons. 14. aug - 2019
Læserbrev I de forskellige kommuner får mennesker med handicap ikke den hjælp, de skal have eller har brug for. Jesper Park van der Schaft giver et par eksempler fra blandt andet Aarhus Kommune.
tir. 13. aug - 2019
Læserbrev Brumleby, hvor jeg bor, er ligesom resten af København forurenet med tungmetaller som bly og cadmium, skriver Troels Schmidt. Med sit eksempel vil Troels inspirere andre.
man. 12. aug - 2019
Åbent brev Fagforeninger, der repræsenterer medarbejdere på det sociale område, skriver til alle syv københavnske borgmestre. Baggrunden er en stigende bekymring for hele det sociale område og p.t. især handicapområdet i Københavns Kommune.
fre. 09. aug - 2019
Læserbrev Det burde ikke være økonomisk umuligt at hive mange mennesker ud af fattigdom og indsnævre uligheden i et så velorganiseret og rigt land som Danmark, skriver Kim Nielsen.

Nyeste: Idekamp

Idekamp
22. aug. 2019 - 12:44
IncitamentDet er ikke lykkedes at påvise en synlig beskæftigelseseffekt af at forringe menneskers sociale sikkerhedsnet, påpeger Kim Nielsen.
22. augIncitament
Idekamp
22. aug. 2019 - 12:30
Tak, Trump! Vi siger også nej – til digJeg håber, Stop Trump-folkeoptoget 2. september gennemføres alligevel, skriver Ole Bach.
22. augTak, Trump! Vi siger også nej – til d...
Idekamp
22. aug. 2019 - 11:52
Nordpolen som atomvåbenfri zoneArne Hansen opfordrer de nordiske lande til at gøre en ekstra indsats for at gøre Nordpolen til atomvåbenfri zone – også som en økonomisk fordelagtig, væsentlig forebyggende foranstaltning imod klimaforværringen.
22. augNordpolen som atomvåbenfri zone
Idekamp
20. aug. 2019 - 09:20
Thi den som har skal mere gives ...Politikerne hævder, at Danmark er et land, der bygger på kristne principper – er det årsagen til, at de stiltiende efterlever Markus' budskab fra år 5 e. Kr.? spørger Anders Liljensøe.
20. augThi den som har skal mere gives ...
Idekamp
19. aug. 2019 - 09:03
Grønland er ikke til salgJeg kender grønlænderne godt nok til at vide, at svaret er enkelt: Grønland er ikke til salg. Trump bør i stedet tilbyde at betale leje for Thulebasen, der indtil nu har stået gratis til rådighed for USA, skriver MF Christian Juhl (Ø).
19. augGrønland er ikke til salg
Idekamp
14. aug. 2019 - 15:16
Hvorfor ikke melde dig ud igen, når du alligevel ikke tror på kirken?Mange tror ikke på den kristne trosbekendelse, de netop har sagt ja til, konstaterer Claes Kirkeby Theilgaard, formand for Gudløs Ungdom, som med en kampagne vil oplyse nyslåede konfirmander om fordelene ved at melde sig ud.
14. augHvorfor ikke melde dig ud igen, når d...
Idekamp
14. aug. 2019 - 13:52
Mennesker med handicap bliver set ned på som undermenneskerI de forskellige kommuner får mennesker med handicap ikke den hjælp, de skal have eller har brug for. Jesper Park van der Schaft giver et par eksempler fra blandt andet Aarhus Kommune.
14. augMennesker med handicap bliver set ned...