14 Nov 2018  

KBH: Spredte skyer, 9 °C

3F Kastrup uddeler aktivpris

Faglig anerkendelse

3F Kastrup uddeler aktivpris

Professor i jura, Eva Smith, og 3F Kastrups egne seniorer blev hyldet med hver sin aktivpris ved fagforeningens 1. maj arrangement.

3F Kastrup uddeler traditionen tro Aktivpriser ved fagforeningens 1. maj morgenmøde. I år gik priserne til juraprofessor Eva Smith (tv) og 3F Kastrups aktivister.
FOTO: 3F Kastrup
1 af 1

Traditionen tro uddelte 3F Kastrup igen år en aktivpris i forbindelse med, at fagforeningen fejrede 1. maj for sine medlemmer.

Aktiviteterne bemærkes alt for ofte først, når de ikke er der længere. Men vi siger stort tak NU!
Henrik Bay-Clausen, 3F Kastrup

I år tilfaldt æren juraprofessor Eva Smith og fagforeningens egne seniorer.

Eva Smith får prisen for at være en retspolitisk vagthund og en konsekvent og vedholdende stemme i den retspolitiske debat.

– Det sker altid med øje for, at tingene skal gå ordentligt for sig, og at de, der er betroet magt, skal forvalte den netop ordentligt, motiverede  3F Kastrups formand Henrik Bay-Clausen prisen.

Af andre grunde fremhævede han, at Eva Smith i årevis har været formand for Det Kriminalpræventive Råd, og at hun har fungeret som medlemmernes uafhængige Opmand i 3Fs Klageråd.

Pris til 3F aktivister

En gruppe af 3F Kastrups egne aktivister fik også den ærefulde aktivpris. Aktivisterne kommer overvejende fra kredsen af seniorer i 3F.

– De står for aktiviteter som juletræsfest og fagforeningens Åben Netcafe men hjælper i det hele taget med stort og småt. Alt sammen til glæde for en hel masse andre medlemmer af 3F Kastrup, sagde Henrik Bay-Clausen og tilføjede:

– Den slags bemærkes alt for ofte først, når aktiviteten ikke er der længere. Men vi siger stort tak NU!

02. maj. 2018 - 09:47   02. maj. 2018 - 16:06

Aktivpris 2018

noc@arbejderen.dk
3F Kastrups aktivpris

3F Kastrup har uddelt aktivprisen siden 1996.

Prisen uddeles hvert år ved fagforeningens 1. maj-arrangement.

Aktivprisen gives oftest til en "ude fra" og til en eller flere medlemmer fra 3F Kastrups egne rækker.

Aktivprisen gives til: "personer eller grupper, der aktivt arbejder for at sikre, forbedre eller beskrive livsvilkårene for almindelige arbejdere. Dette gælder både arbejdsmæssigt, kulturelt, miljømæssigt, uddannelsesmæssigt, historisk, videnskabeligt mv." 

Prisen består af et kontant beløb, et diplom, noget kunst og naturligvis, og vigtigst: hæder og ære….

Kilde: 3F Kastrup