06 Jul 2020  

KBH: Spredte skyer, let regn, 13 °C

Ulf Harbos blog

I næste uge afgør Københavns Byret, om Københavns Kommune er erstatningspligtig, fordi den har fastholdt udsat borger på kontanthjælp. Sagen er principiel og kan få konsekvenser for titusinder af borgere i alle landets kommuner.
Lad os bruge 1. maj til at sætte fokus på kampen for at genetablere et velfungerende socialt sikkerhedsnet. Arbejdsløshed og sygdom kan ramme alle.
Afdækningen af de klasseforhold og de økonomiske incitamenter, der ligger bag den store stigning i tvangsfjernelser, er efter min mening en væsentlig frihedskamp, der skal kæmpes for at bevare lighed og fællesskab.
Totalitære tendenser i Danmark hvor magthaverne misbruger skatteborgerens penge og gør alt, hvad de kan, for at straffe frontkæmpere i de sociale modstandsbevægelser.
Morten er klog nok til at være smed, men ifølge kommunen for dum til at drage omsorg for sine børn. Alle hans tre piger er nu tvangsfjernede.
Alle de socialistiske partier i Folketinget fra Socialdemokratiet til Enhedslisten har i større og mindre grad i årtier svigtet vores mest udsatte borgere.
Må man være glad eller sågar opleve små øjeblikke med lykke, hvis man er syg?
Abonnér på RSS - Ulf Harbos blog