26 Aug 2019  

KBH: Spredte skyer, 18 °C

Peter Kofods blog

Det virkelige skel mellem "os" og "dem" går ikke mellem Øst og Vest. Det går mellem de, der truer vores frihed, og de, der ikke gør. Herhjemme får vi i disse dage en mulighed for at bekende kulør.
Redigerede beviser, løgne fra politiet og en part, der selv får lov at undersøge gerningsstedet: Lige for tiden udspiller Danmarkshistoriens største hackersag sig i Retten på Frederiksberg. Peter Kofod forklarer her om de massive retspolitiske problemer, der gemmer sig i den teknisk komplicerede sag, som både anklager, tolke og dommer har svært ved at forstå.
En simpel fynsk artikel om SF's Karsten Hønge illustrerer i mini-format mediernes tilbøjelighed til at forsvare magten og den herskende politiske konsensus.
Kærestebreve, billeder af ungerne i badebassin og fortrolige sundhedsoplysninger: De seneste afsløringer af NSA's lagring af hundredetusindvis af personfølsomme oplysninger om helt almindelige borgere bør få det til at løbe koldt ned af ryggen på alle.
Anders Fogh og Per Stig Møl­ler, I løj Dan­mark med i en ulov­lig angrebs­krig, det er ikke noget vi tror, det er noget vi ved. I bli­ver stil­let til ansvar, på den ene eller den anden måde. Hvis ikke os, hvem så? Hvis ikke nu, så hvornår?
Abonnér på RSS - Peter Kofods blog