11 Dec 2019  

KBH: Spredte skyer, 4 °C

Hurra for WikiLeaks’ afsløringer

Hurra for WikiLeaks’ afsløringer

Fredag, 03. december, 2010, 10:20:28

Borgerlige medier siger, at WikiLeaks’ seneste læk ikke afslører noget som helst. Hvorfor bruger Interpol, Clinton og flere NATO-lande så masser af krudt på at lukke munden på netop WikiLeaks?

nyhedskommentar af Anders Fenger

I disse dage er lederen af WikiLeaks, Julian Assange, jaget bytte i hele verden.

Interpol har efterlyst Assange. Han anklages for sexchikane og seksuelle krænkelser af kvinder i Sverige.

Sandheden er, at alt fra USA, NATO- og EU-lande til alverdens præsidenter vil  lukke munden på australieren for enhver pris, fordi han afslører dem.

Wikileaks afslører gang på gang om krigenes løgne og korruptionen i den »nye verdensorden«, der ironisk nok viser sig at være det rene mørke middelalder.

Dokumenterne er kontroversielle, fordi de er officielle amerikanske dokumenter og alt for tydeligt viser, at USA’s regering agerer som Al Capone-gangstere af værste skuffe, der uden skam kontrollerer alt fra NATO-allierede lande, arabiske diktatorer til bovlamme statsledere.

Men de afslører også, at USA har spioneret mod FN.

De afslører, at kuppet i Honduras sidste år var ulovligt, men at USA så gennem fingre med det.

De afslører, at USA fik lov til at opbevare ulovlige klyngebomber på britisk jord.

De afslører, at USA lagde pres på spanske anklagere  for at droppe undersøgelser af tortursager mod Guantanamofanger. De afslører, at USA forsøgte at lukke munden på Spaniens premierminister José Zapatero, så landet ikke trak sig ud af Irak-krigen.

Det afslører, at Storbritannien lovede USA at »fikse«  Chilcott-undersøgelsen af Irak-krigen, så USA’s interesser ikke blev antastet.

Derfor er Assange jaget vildt i en koordineret klapjagt.

En tidligere guvernør i Arkansas opfordrer til at henrette Assange, og den amerikanske internetudbyder Amazon er blevet presset til at lukke WikiLeaks’ servere i USA.

Endelig har USA’s udenrigsminister, Hillary Clinton udtalt, at Assange er en »trussel mod USA«.

Derfor udsteder Canadas premierminister en »fatwa« over Assange, mens hans  rådgiver opfordrer USA til at opspore ham med droner!

Er NATO’s musketér-ed nu er trådt i kraft, så alle NATO-lande er forpligtet til at jage manden bag det massive cyber-angreb?

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


03. dec. 2010 - 10:20   30. aug. 2012 - 19:15

Kommentar