22 Sep 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 13 °C

Michael Hamilton på Vesterbro

Michael Hamilton på Vesterbro

Torsdag, 29. august, 2002, 00:00:00

Sidste lørdag spillede Michael Hamilton ved demonstrationen ´Stop dødens købmænd´ - i aften kan du opleve ham i Vesterbro Beboerhus i Århus

En af tidens mest succesrige danske singer/songwriters kan i aften opleves i cafeen i Vesterbro Beboerhus. Med sine underfundige og ind imellem skarpe tekster på både dansk og engelsk har Michael Hamilton skabt respekt om sin musik i brede kredse i både ind- og udland.
Michael Hamilton er aldrig bleg for at stille op for en god sag. Det kan sidste lørdags deltagere i demonstrationen mod Termas krigsproduktion til Israel snakke med om. Her satte han sin guitar og sangstemme ind for at stoppe en af krigens købmænd.
Han oplevede også på nært hold tragedien med World Trade Center den 11. september sidste år - og skrev sangen 'Please Don't Hate' mens han stadig var i New York.
En aften med Michael Hamilton er en aften med en engageret kunstner, som ikke blot leverer sine sange, men også bruger tid til at fortælle om dem, og skabe den helt tætte kontakt til sit publikum.

Michael Hamilton. Kl. 20.00 i Cafeen i Vesterbro Beboerhus, Hjortensgade 23 i Århus.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


29. aug. 2002 - 00:00   03. sep. 2012 - 11:54

Nyheder