21 Oct 2020  

KBH: Overskyet, 10 °C

Stop for samhandel med Israel

Stop for samhandel med Israel

Mandag, 08. juli, 2002, 00:00:00

Danmarks Kommunistiske Parti opfordrer til boykot af Israel

af Danmarks Kommunistiske Parti, DKP
Israel fortsætter trods internationalt pres og fordømmelse besættelsen af de palæstinensiske selvstyreområder. Israels terror, kollektive afstraffelse af den palæstinensiske civilbefolkning og brug af likvideringer krænker såvel folkeretten og menneskerettighederne som de internationale regler og må stoppes!
Den danske regering siger kun halvhjertet fra over for Israel. Regeringen har nægtet at indføre boykot af kultur- og sportssamarbejde og stop for samhandel med Israel. Vi kan stadig købe frugt, grøntsager og andre israelske varer i butikkerne.
Nu må forbrugerne tage over og lade den israelske frugt rådne på hylderne. Danmarks Kommunistiske Parti har med glæde konstateret, at kampagnen Boykot Israel har fået bred opbakning med over 40 lokalgrupper i byer og bydele, og at der de seneste lørdage har været omfattende aktioner uden for supermarkeder, der sælger israelske varer.
Vi støtter fuldt op om disse aktiviteter. Erfaringer fra boykotten af Sydafrika for år tilbage viste, at det kan lade sig gøre. Vi kan også se, at vore nabolande har succes med boykotten af israelske varer. For eksempel er salget af israelsk rødvin i Norge faldet med over 30 procent efter at boykotten blev indledt. Der er også omfattende boykot-aktiviteter i Sverige.
Danmarks Kommunistiske Parti opfordrer alle til at boykotte israelske varer og være aktive i kampagnen Boykot Israel.

vedtaget på DKP's forretningsudvalgsmøde den 20. april.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


08. jul. 2002 - 00:00   30. aug. 2012 - 12:21

Idekamp