21 Oct 2020  

KBH: Overskyet, 10 °C

Den politiske islamisme er nytidens fascisme

Den politiske islamisme er nytidens fascisme

Mandag, 08. juli, 2002, 00:00:00

Sharons forbrydelser og den islamiske antisemitisme skal bekæmpes

af Mahmoud Kazvini, formand for Irans Arbejder Kommunistisk Parti, danske afdeling
Den islamiske gruppe Hizb-ud-Tahrir, har fornyeligt bragt nedenstående citat, på sin hjemmeside:
'Jøderne er et bagvaskende folk, og de er et folk, der forråder og bryder aftaler og pagter, og de opdigter løgne og fordrejer ord fra deres rette sammenhæng, og de fratager uretfærdigt rettighederne, og de har dræbt profeter og dræber uskyldige, og de er voldsommes i fjendskab til muslimerne, og Allah har forbudt os at tage dem til loyale venner'.
Disse sætninger, som er blevet citeret direkte fra Koranen, viser det sande ansigt på islamistiske grupper, og deres eksistens filosofi.

Islamistiske grupper og bander er kendt for deres forbrydelser mod kvinder, børn og anderledes tænkende personer, og for deres massehenrettelser og terror i de såkaldte islamiske lande.
Som påskud for deres kriminelle handlinger bruger de Allahs bud. Med ordrer fra Allah kan de voldtage kvinder. Koranen siger, at det er forbudt at gå i seng med gifte kvinder, men det er helt OK at voldtage kvinder, som er blevet taget til fange i en hellig krig 'jihad' (Alnesa sora).
Koranen beordrer også, at man skal stene kvinder, som har været utro, mænd der er gået i seng med gifte kvinder, samt homoseksuelle.
Trods de islamiske magthaveres anvendelse af disse barbariske metoder, til en total undertrykkelse af befolkningen, møder magthaverne stor og voksende modstand fra befolkningen, for eksempel i Iran, Afghanistan, Tyrkiet, Algier.
Trods de islamistiske gruppers bestræbelser her i Danmark, har de ikke nogen plads blandt indvandrere og flygtninge og alle de 'almindelige muslimer'.
Deres opfordring til had og angreb på jøder, er bare deres bestræbelse på at finde plads i den politiske verden. Disse grupper har intet med Palæstina-spørgsmålet, Israels besættelsesmagt og undertrykkelse at gøre.

Palæstinas befolknings lidelser på grund af Israels statsundertrykkelse er en god undskyldning for islamisterne til at retfærdiggøre deres handlinger. Handlinger som kan sammenlignes med Israels yderste højrefløjs politik, som Sharon repræsenterer. Politisk islamisme er i sig selv nutidens fascisme.
Islamisterne og deres organisationer ernæres af lidelserne i Palæstina. Det vil være et stort nederlag for islamisterne, Hvis Palæstina-spørgsmålet løses med en stat. Derfor har de gjort en stor indsats for at en fredsaftale ikke blev udført. De er blevet skabt af Israel i sin tid og deres eksistens er afhængig af Palæstina-spørgsmålet. Derfor er de ikke interesseret at Palæstina-spørgsmålet løses.
Nogle beskæftiger sig i øjeblikket med at udforme en anden version af islam, i et forsøg på at redde islams liv. De håber, at en anden version af Islam, med hykleri og trylleri, vil kunne forebygge en total adskillelse mellem stat og religion.
Hizb-ut-tahrirs udtalelse har klargjort, hvad islam er og har besværliggjort ethvert forsøg på at redde islams liv. Det er en stor udfordring at fortolke så tydelige modbydelige skrifter i en positiv retning.
Jeg opfordrer de danskere, der holder frihedsidealerne højt og specielt dem på venstrefløjen til at tage kampen op mod den politiske islam. Der skal åbnes en ny front mod islamisterne herhjemme.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


08. jul. 2002 - 00:00   30. aug. 2012 - 12:21

Idekamp