18 Jul 2018  

KBH: Spredte skyer, lette byger, 18 °C

Støt Arbejderens abonnementskampagne

Din avis

Støt Arbejderens abonnementskampagne

I dag starter Arbejderen en abonnementskampagne, som sætter fokus på NATO-partiernes indkøb af nye kampfly. Til kampagnen har vi produceret en flot plakat samt en folder, som du kan bestille og være med til at sprede.

FOTO: Andrea Sigaard
1 af 1

Kære læser

I dag starter Arbejderen sin årlige abonnementskampagne. Målet er at få mange nye abonnenter, som kan være med til at sikre avisens økonomi i det kommende år. Vi håber, du vil give os en hjælpende hånd – det har vi brug for!

Regeringen har netop fremlagt sin finanslov og sit skatteudspil, som omfordeler milliarder til de rigeste. Her taler regeringen om at give "opsvinget flyvelængde og flyvehøjde".

Målet er at få mange nye abonnenter, som kan være med til at sikre avisens økonomi i det kommende år. Vi håber, du vil give os en hjælpende hånd.

Arbejderen ønsker også at give sin kampagne flyvelængde og flyvehøjde. Det gør vi med en kampagne, som sætter fokus på NATO-partiernes indkøb af nye kampfly til en anslået ny-pris på 20 milliarder kroner og driftsudgifter på 56 milliarder kroner. Og vi foreslår at bruge 75 milliarder på kollektiv velfærd og nødhjælp – og arrangere en tv-indsamling til indkøb af nye jagerfly. 

Til kampagnen har vi produceret en flot plakat samt en folder. Plakaten er lagt ind i dagens avis til alle vores abonnenter, som får Arbejderen bragt ud med Bladkompagniet. Vi håber, I vil hænge den et synligt sted.

I det hele taget har vi brug for hjælp fra alle vores abonnenter og læsere. Vi opfordrer jer til at bestille flere plakater og foldere og sprede dem hvor I kommer frem. Ligeledes kan I altid bestille ekstra aviser, som I kan tage med til møder, demonstrationer eller andre begivenheder, hvor det er relevant at dele dem ud. Du kan også altid bestille ekstra aviser til uddeling på generalforsamlingen i din fagforening.

Både plakater, foldere og ekstra aviser kan bestilles hos vores abonnementsafdeling. Ring 30 20 01 20 eller send en mail til abo@arbejderen.dk. Da postvæsenet har fået lange leveringstider, opfordrer vi dig til at bestille i så god tid som muligt.

Nye læsere kan tegne et abonnement i tre måneder for 500 kroner. Vær med til at sprede kendskabet til dette tilbud. Vi har brug for mange flere abonnenter.

Venlig hilsen
Birthe Sørensen, ansvarshavende redaktør

31. aug. 2017 - 12:53   01. sep. 2017 - 11:10

Arbejderen

bi@arbejderen.dk