19 Sep 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 7 °C

Redaktør: Arbejderen udkommer hele sommeren

Ingen sommerlukning

Redaktør: Arbejderen udkommer hele sommeren

Almindeligvis lukker Arbejderens redaktion ned i tre uger af industriferien, men ikke i år: Arbejderen fortsætter arbejdet hele sommeren igennem, om end måske på et lidt lavere blus.

FOTO: Privat
1 af 1

Kære læser.

Selv om der er industriferie i Danmark, og de fleste medier i de kommende uger går ind i den såkaldte agurketid, så ved vi på Arbejderen, at klassekampen ikke holder ferie.

Det sammen kan desværre siges om krig, imperialisme og klimakrise, som fortsat sætter en mørk dagsorden i en verden, som står foran en historisk økonomisk krise.

Alt det ændrer sommer og solskin ikke på, og derfor har vi besluttet at ændre på den måde, Arbejderens redaktion plejer at holde sommer på. 

Er du en af dem, der hver sommer ærgrer dig over at måtte undvære friskpresset rød journalistik til morgenkaffen, så glæd dig: Arbejderen holder nemlig åbent hele sommeren igennem i år!

Det betyder, at arbejderen.dk vil blive opdateret alle hverdage hele sommeren igennem. Vi kan dog ikke undgå, at der går en smule sommer i den på redaktionen, så du må indstille dig på en smule færre artikler og knap så hyppige nyhedsbreve.

Men én ting står klart: Klassekampen sover aldrig, og det gør Danmarks røde dagblad heller ikke!

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


23. jun. 2020 - 12:29   23. jun. 2020 - 12:41

Din avis

as@arbejderen.dk