17 Sep 2019  

KBH: Overskyet, kraftige regnbyger, 9 °C

KØBENHAVN: Debatmøde for Arbejderens læsere: Efter valget – hvad nu?

Læsermøde 24. juni

KØBENHAVN: Debatmøde for Arbejderens læsere: Efter valget – hvad nu?

Arbejderen inviterer læsere til debat om forventningerne efter folketingsvalget. Danmark har fået en ny regering, men fører det også til en ny politik? Mød Mona Striib, forbundsformand FOA, Peter Jacques Jensen, formand for HK it, medie og industri Hovedstaden, Morten Ahrendt, formand for Dansk El-forbund Ungdom, Hanne Krogh, Kredsnæstformand DSR Kreds Hovedstaden og John Ekebjærg-Jakobsen, formand for Byggefagenes Samvirke København.

Københavnske fagforeninger står fanevagt udenfor Christiansborg for at minde de politiske partier om deres løfter i valgkampen om en ny politik.
FOTO: Aage Christensen
1 af 1

Folketingsvalget er overstået, og nu venter alle spændt på resultatet af de igangværende forhandlinger om et nyt regeringsgrundlag. Hvor det lander er endnu uvist.

Bliver pensionsalderen sat op, og kommer der en løsning for de nedslidte? 

Vælgerne har peget på en ny regering, og heraf følger forventninger om, at der også sker et skifte i den politik, der har hærget Danmark i alt for mange år.

Bliver pensionsalderen sat op, og kommer der en løsning for de nedslidte? Kommer der mere personale i ældreplejen, i børnehaver og vuggestuer? Kommer de hospitalsansatte og dermed patienterne til at mærke, at der er kommet en anden regering? Bliver omprioriteringsbidraget afskaffet? Og hvad med budgetloven?

Det og meget mere får du nu mulighed for at diskutere mandag den 24. juni klokken 16:30, hvor du kan møde en række af Arbejderens faste faglige bloggere:

  • Mona Striib, forbundsformand FOA

  • Peter Jacques Jensen, formand for HK it, medie og industri Hovedstaden

  • Morten Ahrendt, formand for Dansk El-forbund Ungdom

  • John Ekebjærg-Jakobsen, formand for Byggefagenes Samvirke København

  • Hanne Krogh, Kredsnæstformand DSR Kreds Hovedstaden 

Mødet foregår i arbejderens lokaler, Hillerødgade 30A, 2200 København N. Mødet varer halvanden til to timer afhængig af diskussionslysten.

Vel mødt!

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


12. jun. 2019 - 10:58   20. jun. 2019 - 15:19

Debat

noc@arbejderen.dk