21 Feb 2019  

KBH: Spredte skyer, let regn, 7 °C

Fantastiske læsere!

Støt Arbejderen

Fantastiske læsere!

Der blev i 2017 indsamlet i alt 1.156.543 kroner til støttefonden.

Da det for en måneds tid siden stod klart, at indsamlingen til Arbejderens Støttefond ville få svært ved at nå målet på 1.200.000 kroner, sendte vi en appel til alle læsere og venner. 

En appel der gav en imponerende effekt: I december måned blev der indbetalt godt 195.000 kroner, og selv om det ikke bragte indsamlingen i mål, er det et flot resultat, der giver os et godt rygstød i det videre arbejde.

Det er som vanligt en lang række kilder, der giver årets resultat: En række fagforeninger har vedtaget økonomiske bevillinger, det samme har en række af Enhedslistens lokalafdelinger og andre organisationer.

En anden stor kilde er støttearrangementer, som venner af Arbejderen arrangerer landet over: En Store Kalkedag i Sæby hvor en læsers gård kalkes, og betalingen gives til Arbejderen; støttefester, julefrokoster og andre aktiviteter.

En helt særlig kilde kommer fra de ansatte i 3F's afdeling på Sommervej i Aarhus. Her tager nogle venner af Arbejderen med jævne mellemrum en runde og indsamler små og store beløb, og samlet set har det i 2017 givet ikke mindre end 25.585 kroner.

Men den allermest almindelige måde at støtte på er den direkte indbetaling fra vores trofaste læsere. På den måde kommer små såvel som store beløb, og en række læsere indbetaler simpelthen et fast beløb hver måned.

Endelig indsamles der på alle medlemsmøder i Kommunistisk Parti penge til Arbejderens Støttefond.

En kæmpestor tak til alle der har bidraget i 2017. Vi hviler ikke på laurbærrene, arbejdet med at give dig røde nyheder og analyser fortsætter i 2018, og vi håber, også din støtte til Arbejderen vil fortsætte.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


11. jan. 2018 - 06:00   11. jan. 2018 - 06:00

Støt Arbejderen

aj@arbejderen.dk