26 Apr 2019  

KBH: Let skyet, 19 °C

Følg OK-kampen i Arbejderen

Ny abonnementskampagne

Følg OK-kampen i Arbejderen

Prøv Arbejderen i fire uger for kun 100 kroner. Vi følger overenskomstkampen på det offentlige område tæt.

FOTO: PN
1 af 1

Kære læser

I dag starter Arbejderen en ny abonnementskampagne, som vi vil opfordre dig til at hjælpe os med.

Kampen om nye overenskomster på det offentlige område er i fuld gang, og fagforeningerne forbereder både sig selv og medlemmerne på, at det kan ende med konflikt. 

Arbejderen giver en grundig dækning OK-komstkampen og de forskellige gruppers aktiviteter. 

Det følger vi tæt i Arbejderen. Og vi ser det også som en god lejlighed for nye læsere til at stifte bekendskab med avisen. 

Nye læsere kan prøve avisen i fire uger for hundrede kroner. Vi håber, det kan få mange tillidsvalgte og aktivister til at prøve Arbejderen i kampagneperioden. 

Vi kan nævne flere gode grunde til at tegne et abonnement:

Arbejderen giver en grundig dækning af overenskomstkampen og de forskellige gruppers aktiviteter. Det sker med både nyheder, baggrundsstof og analyser. Arbejderen er åben for den faglige debat – både tillidsfolk og forbundsformænd er faste debattører i avisen. Arbejderen understøtter kampen for gode overenskomster.

Du kan også bruge Arbejderen i overenskomstkampen. Kontakt redaktionen hvis du har tips om begivenheder eller ideer til historier, som vi bør skrive. Arbejderen bringer også gerne udtalelser fra din generalforsamling.

Der er lavet nyt materiale, som du kan tage med ud på arbejdspladser, fagforeninger og andre steder, hvor du kommer frem. I dagens avis er indlagt en A2-plakat, som vi opfordrer dig til at hænge op. Den fås også i et mindre format som flyer. Vi håber, du vil være med til at sprede abonnementsmaterialet eller fortælle om det aktuelle tilbud.

Kontakt abonnementsafdelingen hvis du vil bestille et abonnement eller abonnementsmateriale: skriv til abo@arbejderen.dk - eller ring 30 20 01 20.

Kontakt redaktionen hvis du har tips eller ideer: skriv til redaktion@arbejderen.dk - eller ring 30 20 55 20.

Tak for din hjælp!

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


09. feb. 2018 - 07:00   09. feb. 2018 - 07:10

Arbejderen

Birthe Sørensen
Redaktør

Birthe Sørensen er uddannet typograf, medlem af landsledelsen i Kommunistisk Parti og ansvarshavende redaktør for Arbejderen.

bi@arbejderen.dk