03 Jun 2020  

KBH: Let skyet, 16 °C

Arbejderen sender live fra Rød Sommerlejr

Sommer, sol og socialisme

Arbejderen sender live fra Rød Sommerlejr

Er du træt af, at du ikke er taget med på årets Rød Sommerlejr fra 14. til 20. juli? Fortvivl ej: Tirsdag, torsdag og fredag sender Arbejderen live fra formiddagsprogrammet, hvor emner som kvindekamp, klassekampen i Danmark og alternativer til EU bliver sat til debat.

Se med, når Arbejderen sender live fra udvalgte dele af Rød Sommerlejrs program!
FOTO: bi
1 af 1

Identitetspolitik eller klassekamp, klassepolitik anno 2019 og alternativer til kapitalens EU er sat på dagsordenen, når op mod 200 mennesker i næste uge tager til Svendborg for at deltage i årets Rød Sommerlejr.

Og sidder du nu og ærgrer dig, fordi du ikke er blandt de 200 deltagere, så fortvivl ikke: Arbejderen sender nemlig live fra udvalgte dele af programmet, så du kan se med direkte fra Arbejderens facebookside.

Alle livestreams foregår i tidsrummet 9:45 til 13:15.

Første livestream er tirsdag den 16. juli og vil bestå af en paneldebat om kvindekamp i dag. Panelet vil bestå af Lotte Rørtoft-Madsen fra Kommunistisk Parti, Tove Jensen fra Demos og Anne Hegelund, socialrådgiver og faglig aktivist.

Næste livestream bliver sendt torsdag den 18. juli. Her vil formand for Kommunistisk Parti Jørgen Petersen lægge op til debat om klassekampen i Danmark anno 2019. Efter en valgkamp uden parlamentariske fortalere for en udtalt arbejderpolitik og i det hele taget fraværet af arbejderklassen i den politiske debat, vil Jørgen Petersen stille skarpt på de holdningsforandringer og vælgervandringer, som både folketingsvalget og EU-parlamentsvalget afslørede.

Tredje og sidste livestream fra lejren bliver sendt fredag den 19. juli. Her vil Helle Hagenau fra Nei til EU i Norge sammen med Karen Sunds fra Kommunistisk Parti lægge op til debat om alternativer til EU.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


12. jul. 2019 - 11:36   22. jul. 2019 - 11:53

Arbejderen

as@arbejderen.dk
Rød Sommerlejr 2019
  • Rød Sommerlejr afholdes tæt på strand og skov på Svendborg Medie- og Sportsefterskole. Der er indkvartering på dobbelt- eller enkeltværelser. Det er også muligt at have telt med.
  • Lejren starter søndag den 14. juli om eftermiddagen og varer frem til lørdag den 20. juli.
  • Priser: Voksne: 1800 kr. pr. person i dobbeltværelse. Unge under 18 år: 1000 kr. Studerende, pensionister og arbejdsløse: 1300 kr. Børn 0-2 år: gratis Børn 2-15 år: 500 kr. Tillæg for enkeltværelse: 500 kr. Alle priser er for hele ugen og dækker overnatning, fuld forplejning samt deltagelse i de politiske arrangementer. Det er muligt at deltage på en del af lejren for 400 kr. pr. døgn.
  • Tilmelding på info@kommunister.dk eller på telefon 3020 0320.