20 Jul 2019  

KBH: Spredte skyer, 20 °C

Arbejderen sender live fra Rød Sommerlejr

Sommer, sol og socialisme

Arbejderen sender live fra Rød Sommerlejr

Er du træt af, at du ikke er taget med på årets Rød Sommerlejr fra 14. til 20. juli? Fortvivl ej: Tirsdag, torsdag og fredag sender Arbejderen live fra formiddagsprogrammet, hvor emner som kvindekamp, klassekampen i Danmark og alternativer til EU bliver sat til debat.

Se med, når Arbejderen sender live fra udvalgte dele af Rød Sommerlejrs program!
FOTO: bi
1 af 1

Identitetspolitik eller klassekamp, klassepolitik anno 2019 og alternativer til kapitalens EU er sat på dagsordenen, når op mod 200 mennesker i næste uge tager til Svendborg for at deltage i årets Rød Sommerlejr.

Og sidder du nu og ærgrer dig, fordi du ikke er blandt de 200 deltagere, så fortvivl ikke: Arbejderen sender nemlig live fra udvalgte dele af programmet, så du kan se med direkte fra Arbejderens facebookside.

Alle livestreams foregår i tidsrummet 9:45 til 13:15.

Første livestream er tirsdag den 16. juli og vil bestå af en paneldebat om kvindekamp i dag. Panelet vil bestå af Lotte Rørtoft-Madsen fra Kommunistisk Parti, Tove Jensen fra Demos og Anne Hegelund, socialrådgiver og faglig aktivist.

Næste livestream bliver sendt torsdag den 18. juli. Her vil formand for Kommunistisk Parti Jørgen Petersen lægge op til debat om klassekampen i Danmark anno 2019. Efter en valgkamp uden parlamentariske fortalere for en udtalt arbejderpolitik og i det hele taget fraværet af arbejderklassen i den politiske debat, vil Jørgen Petersen stille skarpt på de holdningsforandringer og vælgervandringer, som både folketingsvalget og EU-parlamentsvalget afslørede.

Tredje og sidste livestream fra lejren bliver sendt fredag den 19. juli. Her vil Helle Hagenau fra Nei til EU i Norge sammen med Karen Sunds fra Kommunistisk Parti lægge op til debat om alternativer til EU.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


12. jul. 2019 - 11:36   19. jul. 2019 - 10:13

Arbejderen

as@arbejderen.dk
Rød Sommerlejr
  • Rød Sommerlejr løb af stablen i uge 28 på Bindersnæs Efterskole ved Rødby på Lolland.
  • Der deltog 130 børn og voksne på lejren. Den yngste deltager var to år, den ældste 78.
  • Lejren blev arrangeret af Kommunistisk Parti, men samlede udover kommunister også medlemmer af Enhedslisten og mange, som ikke er medlem af noget parti.
  • I løbet af ugen var der en række aktuelle politiske debatter om blandt andet situationen for centrum-venstre efter to år med SR ved regeringsmagten og hvad EU-partiet Europæisk Venstreparti egentlig er for en størrelse.
  • Udover debatter var der mange andre aktiviteter på Rød Sommerlejr: Workshops, sport, sang og musik, pub-quiz og særlige aktiviteter for børnene.