22 Sep 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 14 °C

Arbejde & Kapital

DEL ARBEJDEREN

Twitter icon
Facebook icon
Google icon

Nyeste: Arbejde & Kapital

Fagligt
22. sep. 2020 - 16:26
Lufthavnsarbejdere aktionerer mod systematisk opsigelse af lokalaftalerTirsdag var der to demonstrationer foran Dansk Industri. Her var indkaldt til forhandlinger, fordi SAS Cargo og SAS Ground Handling på linje med mange andre firmaer i lufthavnen også vil af med lokalaftalerne. De ansatte i lufthavnen anklager DI for at stå bag det systematiske angreb på løn- og arbejdsforhold.
22. sepLufthavnsarbejdere aktionerer mod sys...
Fagligt
22. sep. 2020 - 07:24
Danmarks Lærerforening skærer kongres ned til en enkelt dagLærerkongres skal på én dag opstille krav til OK21 og vælge ny formand.
22. sepDanmarks Lærerforening skærer kongres...
Fagligt
21. sep. 2020 - 07:38
Udenlandske it-ansatte får job i stedet for danske it-uddannedeArbejdsgiverne henter it-ansatte i udlandet med den konsekvens, at arbejdsløsheden blandt danske it-uddannede er på det højeste niveau siden 2005. Prosa, de it-professionelles forbund, opfordrer arbejdsgiverne til at satse mere på opkvalificering af dansk it-arbejdskraft.
21. sepUdenlandske it-ansatte får job i sted...
Fagligt
21. sep. 2020 - 07:00
Regering svækker RUT-register efter krav fra EUEU-kommissionen kræver ændringer i RUT-register, fordi det er en "ulovlig hindring for den frie udveksling af tjenesteydelser". Beskæftigelsesministeren har nu fremlagt et lovforslag med visse undtagelser.
21. sepRegering svækker RUT-register efter k...
Fagligt
18. sep. 2020 - 06:24
Byggefag vil forhindre udenlandske firmaer i at rende fra løn- og erstatningskravByggefagenes Samvirke opfordrer politikerne til at give Arbejdstilsynet flere muligheder for at undersøge, om mistænkelige udenlandske firmaer har reel aktivitet i hjemlandet. Det vil hjælpe både fagforeningerne, danske firmaer og staten.
18. sepByggefag vil forhindre udenlandske fi...
Fagligt
17. sep. 2020 - 14:00
Direktiv om EU-mindsteløn på vej til oktoberEU-kommissionens formand, Ursula von der Leyen, har nu bebudet, at Kommissionen i næste måned vil fremlægge et forslag til en lovbestemt mindsteløn for hele EU. Det vil true den danske model, påpeger både fagbevægelse og arbejdsgivere.
17. sepDirektiv om EU-mindsteløn på vej til...
Fagligt
17. sep. 2020 - 11:32
Hug til staten som bygherre på Femern-forbindelsenHvordan kan det statslige selskab Femern A/S se igennem fingre med, at et hollandsk konsortium uden overenskomst arbejder på tunnelforbindelsen? Det undrer lokale fagforeninger på Lolland og Byggegruppen i 3F forbund.
17. sepHug til staten som bygherre på Femern...