24 Mar 2018  

KBH: Overskyet, 2 °C

– Det her er en enorm støtte til det, vi står midt i derhjemme og dte vi kommer til at stå i

– Det er meget overvældende og fantastisk at være sammen med så mange om samme sag. det er enormt givende og omuntrende at vi kan stå sammmen så mange om vores velfærd, for det er dybest set det OK18 handler om.

 

– Det er helt fantastisk at være med til. At opleve den energi og den solidaritet på tværs af så mange fag, det er noget jeg ellers kun har læst om. Jeg har aldrig før været i konflikt

 

I årtier har USA's hykleriske påstand om at være verdens forkæmper for menneskerettigheder og demokrati stået i forfærdende modsætning til en virkelighed med dramatisk brud på menneskerettighederne over for landets egen befolkning, kup i andre lande og

I de sidste par uger har det været diskuteret ihærdigt, om politikere må blande sig i overenskomst-forhandlingerne. I realiteten en lidt absurd diskussion al den stund arbejdsgiversiden udelukkende består af politikere.

I dag er det 15 år siden, at Folketinget – med det mindst mulige flertal – besluttede, at Danmark skulle deltage i USA's krig mod Irak.

Med mellemrum dukker myten om de røde lejesvende i DR op. Sandheden er, at DR stolt har båret det etablerede Danmarks verdenssyn om borgerskabets, NATO’s og EU’s interesser ud til danskerne.

Regeringens såkaldte ghettoudspil er et generalangreb på hele den almene boligsektor i Danmark. Det står mere og mere klart, efter at konsekvenserne af udspillet er blevet rullet ud de sidste to uger.

De borgerlige medier har gjort et stort nummer ud af, at FARC-partiet i Colombia 'kun fik en halv procent af stemmerne' ved søndagens valg til kongressens to kamre.

Igennem årene er der opbygget et net af investerings- og handelsaftaler – både mellem EU-landene og mellem EU og andre lande. Mest kendt er CETA-aftalen mellem EU og Canada.

Sider

Abonnér på Arbejderen RSS