19 Jun 2018  

KBH: Ingen skyer af betydning, 19 °C

Bureaukrati for milliarder

Bureaukrati for milliarder

Det at placere et parlament i to byer viser EU’s håbløse inkompetence. Det er helt til grin

Udregninger fra den europæiske revisionsret, som er den fælleseuropæiske pendant til Rigsrevisionen, viser, at EU kunne spare 950 millioner kroner årligt, hvis EU-parlamentet droppede de obligatoriske møder i Strasbourg, men det vil EU-bureaukratiet ikke.

Når danske politikere snakker om at ændre EU indefra i en mere socialistisk eller grøn retning, så kan det ikke lade sig gøre.

Siden 1997 har Amsterdam-traktaten tvunget de 751 EU-parlamentarikere og alt deres udstyr til 12 gange årligt at pakke deres tasker og flytte deres plenarmøde til Strasbourg i Frankrig nær grænsen til Tyskland. Cirkusset har sammenlagt kostet 16 milliarder.

Det er fuldstændig til grin at anvende borgernes penge på denne måde. Det at placere et parlament i to byer viser EU’s håbløse inkompetence.

BEMÆRK: EU-parlamentets flertal har gang på gang stillet forslag om standsning af dette rejsecirkus mellem Bruxelles og Strasbourg, men de ikke folkevalgte kommissionsmedlemmer siger nej. Amsterdam-traktaten har vedtaget rejsecirkusset til 950 millioner årligt.

Når diverse danske politikere snakker om at ændre EU indefra i en mere socialistisk eller grøn retning, så kan det ikke lade sig gøre. Sandheden er, at de folkevalgte politikere er sat helt ud af kraft.

19. apr. 2017 - 08:33   19. apr. 2017 - 08:40

Læserbrev

af Anders Liljensøe, Glamsbjerg