24 Jun 2018  

KBH: Ingen skyer af betydning, 10 °C

Støt Ulla til førtidspension NU

Støt Ulla til førtidspension NU

Vi giver aldrig op, siger Aktion Systemets Ofre, som indkalder til happening ved rådhuset i Struer.

19 sep 2017

Vi giver ALDRIG op. Som mange ved, fik Ulla Astrup afslag på pension. Vi lovede at komme igen, hvis det skete, og det holder vi naturligvis.

Så tager vi til Struer igen.

Denne gang medbringer vi dialogkager og tolerancekiks i håbet om, at byens borgmester vil modtage disse og selv forsøge dialog med landspolitikerne om at få gjort noget ved tingene, så borgerne igen kan blive behandlet anstændigt.

Borgmesteren har selv været ude og sige, at loven skal laves om, så mon ikke lidt dialogkager kan få ham med på vognen, som de seks største byer har sat i gang med en henvendelse til regeringen om, at der skal handling til.

Så vi sender en hilsen til borgmesteren om at komme ud og modtage vores opfordring og nyde en dialogkage sammen med os, samtidig med at han modtager underskriftindsamlingen fra de mange bekymrede borgere.

I den forbindelse vil vi gerne have så mange som muligt af jer til at bage dialog-småkager og tolerancekiks.

Skulle borgmesteren ikke ønske at komme ud, håber vi, Grethe Hestbech vil tage imod den på byrådets vegne. Den er til hele byrådet samt medarbejdere, som vi synes skal have en kage, da vi jo ved, de også er pressede.

Så i gang med at bage derude....... husk også fløjter, så de ikke er i tvivl om vi er der.

Vi håber, at borgmesteren vil modtage vores underskrifter, som vi mener er det mindste han kan gøre for Ulla.

Vi inviterer derfor dig og din familie med til byrådsmøde hvor vi vil stå uden for og gøre opmærksom på, at systemet er sygt. Man må ikke komme i byrådssalen med skilte og bannere, så dem, der gerne vil følge mødet, gør det naturligvis stille og fredeligt uden at tage ovennævnte med.

Planen er, at vi synger og spiller musik, (vi håber at finde en som spiller på fritidsplan ganske gratis), der vil være talere og den sædvanlige omgang fløjter og kampråb.

STOP MED AT JAGE SYGE OG SVAGE!

Vi håber, at vi bliver dobbelt så mange som sidst, det er på tide, syge og deres pårørende siger fra over for et sygt system med foragt for mennesker. Det er vigtigt at sende et signal om, at vi i Danmark passer på hinanden, selv om politikerne ikke synes det.

Vi gør lige opmærksom på, at Ulla gennemgår hendes rygoperation dagen før, og det betyder, at hun naturligvis ikke kan deltage i demonstrationen. Vi må nok også være forberedt på, at Erling skal være hos hende .... Men de vil være hos os i vores tanker og omvendt ..

PS HUSK FLØJTER!

Annonce

< jun 2018 >

25
25. jun. 2018 (Hele dagen) til 26. jul. 2018 (Hele dagen)
25
25. jun. 2018 - 19:00 til 21:00
30
30. jun. 2018 - 12:00 til 17:00
30
30. jun. 2018 - 12:00 til 01. jul. 2018 - 12:00

< jul 2018 >

15
15. jul. 2018 (Hele dagen) til 21. jul. 2018 (Hele dagen)
16
16. jul. 2018 - 09:00