23 Jun 2018  

KBH: Ingen skyer af betydning, 8 °C

Giv et abonnement i julegave

Støt Arbejderen

Giv et abonnement i julegave

Giv et abonnement til én du kender eller ikke kender: Fire måneder + chokolade pænt pakket ind og sendt for 500 kroner. Betalingsfristen er 15. december.

Mange, der kunne have glæde af at holde Danmarks røde dagblad, har på grund af den asociale udvikling svært ved at finde midlerne til det – giv dem årets varmeste julegave!
FOTO: Jette Gnudtzmann
1 af 1

Det er en kold tid, vi lever i – solidariteten er under pres. Stigende ulighed og en blå politisk virkelighed splitter og polariserer i en tid, hvor vi mere end nogensinde trænger til at samles. Arbejderens læsere har et redskab til at kæmpe for bedre tider med. I Arbejderen druknes de ramtes og de kritiskes røster ikke i floskler om nødvendighedens politik.

I Arbejderen findes viljen og varmen. Viljen til at kæmpe for lighed og bedre vilkår for dem, der mærker kulden. Varmen ved at løfte i fællesskab og vide, at vi kan gøre en forskel.

Mange, der kunne have glæde af at holde Danmarks røde dagblad, har på grund af den asociale udvikling svært ved at finde midlerne til det – giv dem et abonnement i julegave!

Har du lyst til at tegne et julegaveabonnement uden at have en særlig modtager i tankerne, så finder vi én. Overfør 500 kroner til reg.nr. 8411, kontonr. 40 74 402, mærket *Jul*. Det er julehjælp, der både gavner modtageren og dit røde dagblad.

Tegn gaveabonnement på tre måneder for 500 kroner og få en ekstra måned gratis. Ring 30 20 01 20 eller send en e-mail til abo@arbejderen.dk med oplysninger om gavegiver og modtager. Vi pakker gaven ind med et stykke chokolade og sender den til modtageren, lige til at åbne juleaften.

Hvis pakken skal være fremme inden juleaften, er sidste betalingsfrist den 15. december.

Tak for din støtte!

Julegave for 500 kroner: Arbejderen i fire måneder + chokolade

08. dec. 2016 - 10:36   08. dec. 2016 - 12:33

Støt Arbejderen

aj@arbejderen.dk